donderdag 22 mei 2008

Wil je het leven leiden dat je hart je ingeeft?

Veel mensen leiden niet het leven dat ze werkelijk willen. Heb je diep in je hart inzicht in wat je het liefst zou willen doen? Krijg je het niet voor elkaar er écht iets mee te doen? Ben je bezorgd dat er onvoldoende financiële zekerheid is om stappen te nemen?

Toch kun je beginnen te doen wat je werkelijk wilt. Je kunt ontdekken wat het allerbelangrijkste voor je is om te doen en te zijn. En daarbij ook de rust krijgen dat je het financieel goed geregeld hebt.

Veel mensen hebben dromen. Ze zouden zinvoller werk willen doen, een boek willen schrijven of meer tijd aan hun gezin willen besteden. Geld is bijna altijd het excuus om het niet te doen.
Financiële rust en voorspoed vereisen financiële volwassenheid. Dat houdt in dat je weet wat je wilt en begrijpt welke rol geld in je leven speelt. Met Life Planning kun je dit bereiken.

Ik wil inspireren en aanmoedigen te gaan voor wat je werkelijk wilt.Dit doe ik door met je in diepgaande gesprekken te ontdekken wat je écht in het leven wilt. Daarna – en dat is minstens zo belangrijk - begeleid ik je die wensen ook financieel te verwezenlijken. Ik leer je zinvol te plannen.

Geen opmerkingen: