woensdag 17 maart 2010

Bespaar Geld Nu Event 4 juni 2010

Bespaar Geld Nu Event, 4 juni 2010
Een spetterende eendaagse workshop om in 2010 eindelijk je geldzaken op orde te krijgen – speciaal voor ondernemende vrouwen.
Heb je er genoeg van om er steeds weer die onrust te voelen: je vind dat je geldzaken beter orde zouden moeten zijn?
Veel vrouwelijke ondernemers worstelen met hun geldzaken. Ze weten er te weinig van en laten veel over aan dure niet-onafhankelijke adviseurs. Ze missen heldere doelen om na te streven en voelen zich gedemotiveerd. Maar dat kan anders…
Stel je voor dat je je geldzaken goed geregeld hebt. Dat je tijdig de juiste financiële beslissingen neemt in plaats van dat je op het laatst moet beslissen welk product of dienst je nodig hebt. Dat je zelf kunt overzien of je misschien helemaal geen product of dienst nodig hebt. En dat je zo (veel) geld kunt besparen. Dat je het leven kan leiden dat jij wilt, waarbij je geld zo geregeld is dat je daar niet meer onrustig over hoeft te zijn.

Soms heb je even wat steun van buitenaf nodig om je hierbij te helpen…

Op 4 juni 2010 organiseer ik een inspirerend Bespaar Geld Nu Event. Een hele dag werken aan je geldzaken aan de hand van de belangrijkste tips. Je leert wat jouw prioriteiten zijn in het leven. Wat geld voor je betekent en hoe je het kunt inzetten om het leven te leiden dat jij wilt. En je creëert een plan van aanpak om zo al je geldzaken op orde te krijgen.
Je leert hoe je (meer) geld kunt vragen voor je dienst en hoe je misschien nieuwe inkomensstromen kunt toevoegen – zodat je meer kunt verdienen met minder moeite. En aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen plan zodat je in 2010 alles financieel op de rit krijgt.
Mis het niet! Deze informatie is onmisbaar om te bepalen hoe en waar jij je geld aan uitgeeft én hoe je (meer) geld kunt overhouden.

Omdat ik graag veel zelfstandigen wil bereiken, houd ik de prijs laag.
De kosten van het Event bedragen 297 euro excl. BTW.
Meedoen aan het eendaagse event kan je het volgende opleveren:
je hebt focus en helderheid over je te varen koers in 2010 en zelfs daarna (de ultieme factoren voor succes)
je bent geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan
je gaat geld besparen en leren dat jij beslist over jouw geld
je bouwt je netwerk uit met leuke, ambitieuze ondernemende vrouwen
je gaat het leven leiden dat jij wilt en waarbij je geld een middel is om dit te bereiken en geen doel op zich

Locatie en tijdstippen
Het Bespaar Nu Geld Event vindt plaats op een inspirerende en mooie locatie in Hattem (Amsterdam 110 km, Utrecht 95 km, Zwolle 8 km), op 4 juni 2010. Het begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur.
Gratis parkeren op loopafstand. Inclusief lunch.

Aanmelden
Bespaar Nu Geld Event 4 juni 2010
Prijs 297 euro excl.
info@zinvolplannen.nl

Informatie
Heb je vragen over het Bespaar Nu Geld Event of heb je hulp nodig om te kunnen kiezen? Schroom niet om mij te mailen met je vraag. Dat vind ik alleen maar leuk!
Graag ontmoet ik je de 4e juni!
Patricia de Bruyckere

Geen opmerkingen: